Получение и свойства наночастиц пектината кальция
Анатацыя
Аб аўтарах
А. КрасковскийБеларусь
К. Гилевская
Беларусь
В. Куликовская
Беларусь
В. Агабеков
Беларусь
Спіс літаратуры
1. Morris G. A., Kök M. S., Harding S. E., Adam G. G. // Biotechnology and Genetic Engineering Reviews. 2010. Vol. 27. P. 257.
2. Lin С. С., Metters A. T. // Advanced Drug Delivery Reviews. 2006. Vol. 58. P. 1379.
3. Racovita S., Vaciliu S., Popa M., Luca C. // Revue Roumaine de Chimie. 2009. Vol. 54, N 9. P. 709.
4. Liu Z., Jiao Ya., Wang Yi., Zhou Ch., Zhang Z. // Advanced Drug Delivery Reviews. 2008. Vol. 60. P. 1650.
5. Vauthier Ch., Bouchemal K. // Pharmaceutical Research. 2009. Vol. 26, N 5. P. 1025.
6. Farrisa S., Schaich K. M., Liu L., Piergiovanni L., Yam K. L. // Trends in Food Science and Technology. 2009. Vol. 20. P. 316.
7. Sriamornsak P., Thirawong N., Nunthanid J., Puttipipatkhachorn S. // Proceeding of the 5th World Meeting on Pharmaceutics, Biopharmaceutics and Pharmaceutical Technology. 2006. Vol. 5. P. 93.
8. Schmidgall J., Hensel A. // International Journal of Biological Macromolecules. 2002. Vol. 30. P. 217.
9. The Specialists for Pectin / Herbstreith&Fox Group. Neuenbürg. 39 p.